Thursday, November 18, 2010

sekolah :']

8:56 pm
18 November 2010


Mood : gembira dalam duka *ecehcehh Hakhak


Assalamualaikum. Hey blogger. So today title sekolah sbb nak bebel-ing pasal sekolah yg tinggal esok je untuk aku memekak. Sedihnya lahaiiiiii :[


so tadi program Majlis Jamuan Akhir Tahun Form 3 ennn. mmg gempak habis. *gempak tak gempak sangat lah Haha. mula-mula nak bebel-ing pasal hadiah ==


err so what, drama israk kalah bermaruah. Hakhak. well, kami dah usaha sebatu-batu yg mungkin untuk menang tapi mungkin ini semua tidak memihak kpd kami enn. pape punnn puas hati lah kut. Tahniah la yee 3KRK1!! Hee :DD terutamanya kepada ;

  • audio terbaik - 3KRK1
  • prob terbaik - 3KAA1
  • kostum terbaik - 3KRK1
  • pelakon pembantu lelaki terbaik - drama Gelanggang Tok Wali 3KRK1
  • pelakon pembantu perempuan terbaik - drama Israk 3KAA1 *aku lahhh tuh gler ==
  • pelakon lelaki terbaik - drama Israk 3KAA1 *wootwoot, PNGAH Haha
  • pelakon perempuan terbaik - drama Gelanggang Tok Wali 3KRK1
  • pengarah terbaik - 3KRK1
  • hadiah khas juri - 3KRK1
  • tempat pertama - 3KRK1
  • tempat kedua - 3KAA1
  • tempat ketiga - 3KRK2
wahai sahabat-sahabat ku,
oke lah tuhhh enn. hm kita buad ni untuk enjoy. yg menang punn jiran kelas kita juga. Hakhak. tumpang je sekaki hadiah-hadiah diorang tuhh. :D

kepada sayang saya <3
HIHI thanks for the tee ea. suka sanad tw! baju first date tuhhh. :'] tp ennn knp awak treat sy mcm after this kita dah tak jumpa ni? buad sy makin sedih laaaa. kita byk kali amik gambar ennn. dgn bebudak ni yg sgaje amik gambar pasangan couple enn. wootwoot, mcm artis gituuu. Haha. kita men tukar-tukar trophy enn. ;]

2 comments: