Sunday, April 3, 2011

Phineas and Ferb

Hi. Salam satu Malaysia. Alhamdullilah, sekarang hubungan aku dgn Aiman dh makin pulih. Cuma belum di naik tarap ke araf level yg lebih bahagia. Well we see, aku dengan dia baru 15 hari bersama. Namun, cabaran demi cabaran terpaksa kami tempuhi. Haih, banyakkan masuk dan keluar nafas [ sabar ] Doakan aku happy ending dgn dia. Aku tanak break T_T Aku sayang dia. Kau tahu kan kan? Aku sayang dia.

F.R.I.E.N.D.S
Aku dengan basya sekarang dh tk rapat sgt. Haih, apa nak jadi, apa nak jadi, sampai sekarang tak baik baik. Aku rindu dia and tiap kali aku rindu dia aku akan menangis macam baby [ uwek uwek uwek ] sound effect penipu. Haha And sekarang aku rapat dgn Dayana. At first, aku mmg rapat gila unta dgn dia. Then tetibe aku rapat dgn Basya, Dayana rapat dgn Ayie. And sekarang aku rapat balik dgn Dayana, Basya pula rapat dgn Ayie. And oh before tu Basya rapat dgn Yien, Ayie and Dayana rapat dgn aku. And sebenarnya kiteorag satu pasukan. Tapi lalala, more to couple couple friends. Sedih do. Aku lebih selesa berbual dgn Basya, tp she's gone T_T I miss you bestfriend.

2 comments:

  1. hi hunny,,
    ive read this.. :D
    sayang me love yaa so much k..

    avieroricco <3

    ReplyDelete