Wednesday, November 24, 2010

is this the end ?

1.04 am
24 November 2010


Mood : Nostalgia Hee

oke bila tulis-tulis dlm blog ni . kita tak boleh mention nama someone tuh kan ? HIHI . so nak cerita pasal kehidupan bercouple aku masa zaman - zaman nak up :D last year lahhh enn , masa cuti pertengahan tahun aku adalah berkawan dgn seseorang yg ehem3 *aku hina semasa dormmate aku suka Hehe . secara tetiba iteorg berkawan :] tapi sempoi je lahh ennn . kw dan aku Hehe . dia nak usha memb aku nii , kinaaaa *baby :D aku lah post girl mamat tuhh . oke time ni 0.01 peratus ? MAYBE :} dia baik lahhh . biasa je kut tapi sbb memb enn syok je lah . usha - usha punya usha tak dapat punn == ap sehh kw . HAHA XD lampi . sekali masa cuti sekolah yg 4 hari aku tak tahu lah masa tuhh ad ap enn tak ingat -____- iteorg still bercakap pasal minah katek nii *kinaaaa . then , termasuk pula bab couple . oke sh__ Hakhak :D ak start duluu enn masa tuuu ? aku tanya macam ni ' kau suka siapa haaa ? ' *soalan cb tahap unta . sgaje je tuhhh . da tuuuu kw pun sgaje lah konon - konon mcm nak game ennn aku kw meleweh lahh kata kw suka aku bla3 HAHA tibe - tibe aku start guna nama . Bod ! Hihi :D aku tanya ' kita ni couple ke ? ' kw pun jawab entah lahh. Haha . sejak tuhhh la kut ite bersama . :] kw ingat tak ?

sekali tuuu hubungan ite ni mmg paling hangat dekat sekolah . woot2 konon masa tuhh mcm sweet couple dalam form lah enn :D semua org tahu pasal relationship kita yg tak seberapa ni Hakhak . parent's punn tahu . kw pun sama enn ? HAHA Da tuhh kw ingat tak kw cakap dgn mak kw konon aku ni bini kw lah ap lahh :] actually mak masing - masing dah bising juga dah . Hohoooo :o tapi mmg ite bahagia enn masa awal - awal dulu . *cerita tipu . tak bahagia langsung. duluuuu, duluuuu lahhh aku berscandal dgn classmate kau nama Aidiel . Hakhak . kw gaduh tak gaduh sangat lahh masa tuhh dgn dia . masa awal - awal tuhh juga ak asyik kw usha si kina tuhh jeee -____- tp kau masa tuh gentle boleh tahan lahh enn . kw cakap tak nak syg aku Hehe :} kita kongsi kawan baik ennn masa tuhh *Edan Hihi . nih lg mat tengah nih HAHA :D Mmg baik lah enn edan ni . asal ak gaduh dgn kw mesti aku cakap tat edan ni tp kw cool gler . tak kesah punn walau kw kesah sebenarnya .

tapi kw ingat tak ? kita gaduh tahap gler bab*hhhh time classmate kw buad cerita yg kw kirim salam tat pompuan lain ? erghhhh wtffffffffffffff ! -___- gituuuu enn kw . ak tahu lah ak penah berscandal duluuu == sabar je ! time tuhh last week sebelum cuti akhir tahun . ak tak tegur dgn kw . konon time tuhh gedik - gedik merajuk lahhh HIHI . kw nak jumpa tapi aku ngelak . last -last kw dah tak jadi gentle -_________- kw dah geram tahap unta kw terus abaikan aku mcm tuuuuu . peh sedih siak . aku tak cool . aku raining je . menangis siang malam tuhh mmg dah biasa enn . masa first date ite tat cs yg ditemani dgn Jen tuhh aku check phone kw . kw text dgn pompuan yg duluu kw kem salam -____- kw curang beb masa tuhhhh. da lah nak tgk wayang masa tuhh . sampaihatikwsayangg :'[ kw serbe salah masa tuuuu . kw terus tarik tangan aku tapi aku lepaskan . hati aku berkecai dahhh !

tapi kw ingat tak masa sebulan dua bulan ite together - gether ? HAHA . ite men - men surat tiap malam . pakai baju ikut jadual . Haha . masa tuuuu asyik matching jek . dah tuhhh dormmate aku yg suka kw tuhh sibok tiru aku pakai baju warna ap -_____- tapi sumpah kesian dooo dia masa dapat tahu aku couple dgn kw . dia nangis ! padahal budak tuuu mmg gler otai ar ennn tat sekolah . budak sekolah lama kw . Hakhak :DD aku selalu belanja kw air grape ennn . dormmate ak yg kata kw suka air tuhh . time tuhhh aku suka gler air apple marigold . pehhhh ! sedap gler si__ Haha :D <3 aku kadang - kadang tiap ptg sebelum pergi surau mesti duduk dekat pondok terapung and ngendap kw . tiap hari lah nak di katakan :D pernah sekali tuuuu kw duduk dekat tangga and tengok aku . comel gler kw masa tuuuu :DD tapi tibe - tibe dormmate aku yg dok mengejar kw tuhh lalu and kw terus nyorok belakang tembok . HAHAHAHA . da tuhh kadang - kadang kta puasa sunat ennn . alhamdullilah :] ada sekali tuhh masa aku dekat bengkel KH kw tgk aku dari kelas kw and kw buad signal I <3 Youuuu . Ya Allah bahagianya kita masa tuhh :D 

tapi tu lahhh ennn :] jodoh tak berpihak pada kita . awal tahun 2010 kw minta break dgn aku *16 January kw minta putus sebab line mmg dah panas glek masa tuhh . kw asyik kene bantai je dgn abg2 sebab couple dlm sekolah . bod__ siak abg - abg nii -____- wthhhhhhhhhhh is going on baby == apip byk kali juga kut jumpa aku cakap putus putus putus :[ tp aku syg kw doooo ! kw je yg tak penah paham :[ tapi walau dah break kw tetap layan aku mcm org couple . lg rapat adalah HIHI memang best gler ennn . tiap mala  ite dating ditemani lampu kaki lima yg dah terpadam HAHA tapi dating ramai - ramai lah ea -_______- adalah dalam 15 org masa tuhh . bising tak payah crite laa . Hakhak XD kw mesti diri sebelah aku and berbual walau 10 minit je masa tuhhh :[ kw ingat tak ? masa aku demam kw risau gler ? kw pegang dahi aku ennn :'] konon tgn kw termometer -___- *termometer bukan suhu bilik ke ? arghhh lantak lahh . kadang -kadang aku suka masuk kelas kw senyap - senyap then curi beg kw sampai kw nak pergi kelas BI takde alat tulis . HAHA . da tuuuu tiap ptg punn ite jumpa ennnn . ite duduk depan - depan . men tukar -tukar diary macam crite lagenda budak setan :[ dating dalam bilik sakit sampai budak - budak shit sound kita tp last - last diaorg plak buad shit . penah sekali tuuuu kw pegang bahu aku and semua budak ni tergamam . aku punn :o Hakhak tp bahagia sangat masa tuuuu == time aku sedih kw mesti pujuk aku . contohnya masa ces nak bawa kw jumpa geng dia . ad ke patut dia nak tinggal enn aku dgn aidiel JE ! fu__ then kw dtg dari belakang kw pegang bahu aku . kw kata jgn lah merajuk . kw ckp dgn ces bawa je lah aku sekali . Hee :] kw lah superhero ak masa tuuu :']

tapi last - last kw tinggalkan aku juga :'[ sebab ? si motherfucker SH kantoikan gambar kita tat cs tuhhh . memang perit sgt hari - hari kita masa tuuu . aku menangis kerisauan . aku cerita dgn akak - akak form5 geng aku . aku sayang kw :[ tapi masa tuuuu kw nangis bila dapat tahu yg salah seorang drpd kita kene pindah . aku minta maaf . semua ni salah aku . kalau ak tak letak gambar kita tuhh dekat cs mesti tak jadi apa . aku amik kepuusan pindah dari sekolah untuk tebus salah aku dekat kw walau parent's aku mesti kecewe gler dgn aku . takpe lah doo . asal kw bahagia takpelah biar aku yg bla . kw menangis depan u. Rukimah ennn . aku minta maaf :[ walau aku dah pindah punn family kau tetap blame aku . akak kw mak kw :[ yg duluuu pernah support kita semua salahkan aku . aku menangis sampai mak ak tanya knp aku nangis . mak aku kata sebab opie minta putus ke ? tapi sebenarnya masa tuhh kita dah lama sgt putus . dah 2 bulan setangah . mak kw sent mcgs dekat fb :[ kakak kw plak kata aku hancurkan hidup kw . Ya Allah ! masa tuhh takde siapa yg paham aku . aku sorang - sorang je . sejak aku pindak sekolah kw langsung tak contact aku kecuali masa birthday aku :]] kw wish birthday . walaupun dah lambat sgt masa tuhh tp aku tak kisah . is cukup bermakna . :] duluuuu aku teringin sgt nak dapat tedyy dari kw , tp kw kata tunggu birthday tp akhirnya tak kesampaian juga enn . hmmmm . beb , aku sayang kw walau kw dah takde dalam hidup aku sekarang :[

4 comments:

  1. ptut dfilemkan la citer nie..hehe :]

    ReplyDelete
  2. adik , kakak suka cerita nehh . so sweettttt <3
    jealous ==

    ReplyDelete
  3. ooooh saya harap cerita ni takde noktahnya :[

    ReplyDelete