Sunday, July 18, 2010

37

Sebenarnya hati kau yang tak nak. Cuba lah kau lupakan aku. Habis segala problems! Apa yang kau nak sebenarnya ni? Kita masih budak2 lagi. Tak payah berlagak macam orang dewasa. Cuba lah kau ambil masa. Kau fikir betol2. Apa yang lebih bagus! Kau jangan lah nak buad hidup kau sendiri terseksa. Kau fikir lah baik2. Fikir! Fikir! Fikir! Maaf. Assalamualaikum - Muhammad Zarif Saufi

Dearest you,
Thanks for the memories. Aku tahu everythings yang berlaku salah aku. Aku admit bende tuhh. Tapi berhenti buad aku rasa guilty dgn kau, jen and kina. Kalau diaorg boleh accept aku. Kenapa bukan kau? But its alright. Let it go by the flow. Kau buad aku untuk fikir jauh ke hadapan tanpa toleh ke belakang lagi. Terima kasih kawan. Maybe :D

No comments:

Post a Comment